Sport & Ontspannen

Delphin Imperial heeft vele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kan maken.

Restaurants

Delphin Imperial bied u een ruim aanbod aan restaurants met ieder hun eigen smaak, inrichting en sfeer.

Kamers

Delphin Imperial bied u de mooiste kamers voor een zeer gangbare prijs.

Wellness & Spa

Verlos uzelf van de stress van het dagelijks leven! Het wellness-concept in het nieuwe Delphin Imperial Hotel biedt een ideale gelegenheid om nieuwe energie en laat je gedachten afdwalen.

De spa van het Hotel Delphin Imperial beschikt niet alleen over een breed scala van diensten, maar ook door de elegante en ruime opzet. Het biedt gratis diensten, zoals hamam, stoombad, sauna en een Turks bad.

Het systeem wordt beheerd door een externe huurder wellness-en spa-centrum biedt verschillende massages en behandelingen, zoals Foam Massage, Thaise massage, Animators, Affusions douche en cosmetische toepassingen.

Bezoek de wellness-oase in Delphin Imperial, kiezen voor een ontspannende massage of een complete spa-pakket en regelen voor individuele afspraken – kort: Geef je lichaam nieuwe energie! Ze zeggen: “Pas als de energiestroom in ons lichaam vrij en ongestoord, voelen we ons lichamelijk en geestelijk gezond.”

Delphin Imperial bied u verwenning in grote mate. In de prachtige wellness kunt u zich heerlijk laten verwennen met allerlei massages en behandelingen (tegen betaling).

wellness2 ijsgrot wellnessspa1