Sport & Ontspannen

Delphin Imperial heeft vele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kan maken.

Restaurants

Delphin Imperial bied u een ruim aanbod aan restaurants met ieder hun eigen smaak, inrichting en sfeer.

Kamers

Delphin Imperial bied u de mooiste kamers voor een zeer gangbare prijs.

Entertainment Team

Of u nu tijd doorbrengen met uw familie of als een vakantie in het Hotel Delphin Imperial: Een ding is zeker! Vervelen zul je niet op elk moment van uw verblijf. In Hotel Delphin Imperial vindt u een speciaal soort van entertainment hier amusement en entertainment opnieuw gedefinieerd. Ervaar het plezier en entertainment in een unieke symbiose met sport en plezier.

Het entertainment in het Delphin Imperial biedt voor elk wat wils geschikt! Ons getrainde animatieteam waaronder overdag actief met waterpolo, beachvolleybal, darts, gymnastiek, aerobics en stap voor tal van mogelijkheden om te verblijven in Delphin Imperial en meer atletisch. Zo zult u de hele dag  de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en om fit te blijven.

In het amfitheater bieden we verfijnde en adembenemende shows aan van hoogstaand niveau. In het hoogseizoen  betoveren we onze gasten op regelmatige basis met de hotels voor de bekende Delphin galadiner avonden, hier moet u denken aan opwinding, plezier en wow effecten, natuurlijk.

.