Sport & Ontspannen

Delphin Imperial heeft vele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kan maken.

Restaurants

Delphin Imperial bied u een ruim aanbod aan restaurants met ieder hun eigen smaak, inrichting en sfeer.

Kamers

Delphin Imperial bied u de mooiste kamers voor een zeer gangbare prijs.

Kamers

Hotel Delphin Imperial heeft 569 superior kamers, 38 familiekamers, 21 aquakamers en 14 junior suites onze gasten een totaal van 650 verschillende bereid zijn om een ontspannende vakantie door te brengen aan de Turkse Rivièra. De totale capaciteit van bezoekers is 1.650. Er zijn meer dan tien Panaromalifte die gemakkelijk bereikbaar te zijn. Er kan een speciaal kinderbed geplaatst worden indien dat gewenst is op de kamer, indien u een kinderbedje wenst gelieve dit vroegtijdig te vermelden.

De huishouding en het vullen van uw mini-bar (met frisdranken, bier en snacks) gebeurt dagelijks. We zijn blij om te wijzen op de bijzondere room service voor in de vroege uurtjes, tussen 0 en 6 uur.

U verblijft in een superiorkamer voorzien van alle gemakken en comfort zoals; Centrale airconditioning (op vaste tijden), satelliet TV, minibar (gevuld met fris, bier, water en snacks), kluisje, draadloos internet en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, föhn en toilet. Zeezichtkamers met toeslag. De familiekamers bestaan uit 2 ruimtes. Tevens zijn er aquakamers te boeken met een gemeenschappelijk zwembad. Indien u met 5 personen en een baby op een kamer verblijft, kan er geen babybedje worden bijgeplaatst.

[nggallery id=8]