Sport & Ontspannen

Delphin Imperial heeft vele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kan maken.

Restaurants

Delphin Imperial bied u een ruim aanbod aan restaurants met ieder hun eigen smaak, inrichting en sfeer.

Kamers

Delphin Imperial bied u de mooiste kamers voor een zeer gangbare prijs.

Omgeving

Turkse Riviera

De Turkse Rivièra wordt ook wel de turquoise kust genoemd en bestaat uit zachte naaldbossen, door het landschap snijdende paadjes, pittoreske stadjes en stranden genesteld tussen glooiende heuvels…welkom in de Turkse Rivièra.

De combinatie van een aangenaam warm klimaat, een glasheldere en verfrissende zee, meer dan duizend kilometer aan kustlijn en niet te missen bekende archeologische en natuurlijke bezienswaardigheden maken van deze uitgestrekte Turkse regio een populaire bestemming voor zowel de Turken zelf als voor menig toerist.

De Rivièra is gelegen in het zuidwesten van Turkije en omvat de regio’s Antalya, Muğla en in mindere mate de provincies Aydin, Izmir en Mersin. Van oost naar west is de Rivièra ook een aaneenschakeling van prachtige steden waaronder Alanya, Antalya, Side, Kemer, Bodrum en Ceşme.

Antalya

Antalya is een stad en populaire badplaats in het zuidwesten van Turkije, aan de Middellandse Zee met 1.100.000 inwoners (2011). Het is tevens het hoofdstadsdistrict van de gelijknamige provincie Antalya. De Baai van Antalya waar het aan ligt, is naar deze stad genoemd.
Antalya ligt niet ver van de steden Denizli, Burdur, Isparta en Konya, die allemaal meer landinwaarts liggen.

Antalya is een belangrijke vakantiebestemming voor toeristen die Turkije bezoeken. In het historische centrum zijn er verschillende moskeeën en pleinen te bezoeken. Er is ook een lange, niet autovrije, winkelstraat met vestigingen van verschillende ketens, maar ook lokale handelaars. Opvallend is dat deze tot in de late avond open blijven. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra, hoewel de kust zelf op een aantal kilometer van het centrum ligt. Antalya staat bekend om zijn Konyaalti beach (strand met kiezelstenen) en Lara beach (zandstrand).

Locatie Delphin Imperial hotel

Indien u niet met de bus vanaf vliegveld Antalya naar Hotel Delphin Imperial gaat maar per auto, zie dan onderstaande route;

Van vliegveld Antalya naar Hotel Delphin Imperial;

Vliegveld Antalya;  07100 ANTALYA, Türkiye

1. Ga zuidwesten van Güzelyalı st. naar Yıldırım St.

2. Sla rechtsaf naar Bahar St.

3. Sla linksaf Ebru St.

4. Neem de 2e afslag rechts naar Yonca St.

5. Sla linksaf Zeybek St.

6. Sla linksaf bij Asmalı St.

7. Neem de 2e afslag rechts naar Gümüş St.

8. Flauwe bocht naar rechts Airport-Lara Road

9. Sla linksaf naar Lara Turizm Road

10. Sla linksaf in de richting van Lara Turizm Yolu

11. Neem de 1e afslag rechts, Lara Turizm Yolu

12. scherpe bocht naar rechts

Hotel Delphin Imperial is dan aan uw linkerzijde

 


Grotere kaart weergeven