Sport & Ontspannen

Delphin Imperial heeft vele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kan maken.

Restaurants

Delphin Imperial bied u een ruim aanbod aan restaurants met ieder hun eigen smaak, inrichting en sfeer.

Kamers

Delphin Imperial bied u de mooiste kamers voor een zeer gangbare prijs.

Restaurants

Delphin Imperial bestaat uit  een buffetrestaurant en 7 a la carte restaurants (o.a. Grieks, Oosters, Frans en Vis). U kunt bij de verschillende bars terecht voor uw drankjes, hierdoor zullen fijnproevers en lekkerbekken zich op best voelen. Onze chef-koks streven elke dag om u te verwennen met heerlijke maaltijden op het hoogste niveau. Het gastronomische concept in Hotel Delphin Imperial richt zich op echte traktatie. Uiteengezet in de Delphin Imperial in een zeer bijzondere culinaire expeditie aan de Turkse Rivièra!

Zoals gebruikelijk in andere hotels en de gasten van de dolfijn Delphin Imperial Hotel is een speciale ruimte menu in de tijd tussen 0 en 6 uur klok. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken en ook voor de brunch op zondag verwijzen op de zondag in de periode van 7 tot 14 uur en het hotel heeft een eigen patisserie.

Het Hotel Delphin Imperial gasten hebben een verscheidenheid van verschillende bars (waaronder lobbybar, poolbar, Puro Bar, Dock Bar, Bowling Bar) zijn beschikbaar. Afhankelijk van de instellingen van de respectieve Drinken bar zal in aanvulling op frisdranken, verse vruchtensappen geserveerd als nationale en sommige geïmporteerde alcoholische dranken.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande cateringdiensten werden ondersteund met ingang van november 2011 samen. Eventuele variaties zijn mogelijk om te openen in mei 2012.

[nggallery id=3]